Kan man stadig få lattergas som smerteforbyggende hos tandlægen?

Lattergas som smerteforbyggende

Har du et tandlægebesøg i sigte, og er det et, som du allerede nu går og gruer for, fordi du frygter, at det kan blive en smertefuld oplevelse? Så går du måske samtidig også og overvejer, om det stadig er muligt at få lattergas som smerteforbyggende i forbindelse med tandlægebehandling, og her er svaret ja.

Smertelindring med lattergas

Der kan være rigtig mange forskellige årsager til, at du som tandlægepatient ønsker lattergas ved tandlægebehandling. Rigtig mange mennesker frygter smerte i forbindelse med tandbehandlinger, og derudover er der også rigtig mange, som lider af tandlægeskræk. Hvis du lyder af enten tandlægeskræk eller er bange for smerte under dit tandlægebesøg, kan lattergas være den rigtige løsning for dig. Lattergas virker lige med det samme, og det går ind og er smertelindrende, så du får lettere ved at slappe af.

Lattergas er en sikker gennemprøvet behandling, men det er ikke det samme som lokalbedøvelse, og det vil ikke kun fjerne smerte lige så effektivt som det. Lattergas er dog stadig en relevant løsning for rigtig mange danskere, som føler ubehag i forbindelse med tandlægebesøg.

Kontakt din tandlæge og hør mere om brug af lattergas

Rigtig mange tandlæger bruger lattergas til patienter, som på den ene eller anden vis føler sig utrygge under forskellige behandlinger hos tandlægen. Lyder det til, at lattergas kan være en løsning, som vil kunne hjælpe dig i dine besøg hos tandlægen, kan du kontakte din tandlæge allerede i dag og høre mere om dine muligheder for tilkøb af lattergas hos tandlægen.