Automatisk sikring for private og virksomheder

Hvad er elektronisk låsesikring

Elektronisk sikring består af en række forskellige løsninger, der modsat de mekaniske systemer, der er ved almindelige låse, fungerer elektronisk. Det er altså en anden slags sikkerhedssystemer, der ikke kun beror på nøgler og låse, men som på elektronisk vis holder uvedkommende ude og de rette personer inde. På denne måde kan du selv være med til at sætte systemet op, så det automatisk sætter ind i bestemte tidsperioder af døgnet, er gældende på bestemte områder af arbejdspladsen eller en helt tredje mulighed, der følger dine behov.

Mange muligheder for sikkerhed

Vælger du at få installeret en elektronisk sikring af din bolig, vil du hurtigt opdage, hvor mange muligheder der er med elektronisk sikring. Den elektroniske sikring består altså ikke blot af videoovervågning og alarmsystemer, men tilbyder alsidige løsninger, der passer til den enkelte kundes behov for tryghed og sikring.

Der er et stort udvalg af elektroniske sikringsmuligheder, der kan være med til at skabe en større sikkerhed for dig både i hjemmet og på din arbejdsplads. Elektronisk sikring tilbyder derved følgende muligheder:

Supplement til den mekaniske løsning

Elektronisk sikring kan sammen med dine mekaniske låsesystemer bidrage til en endnu bedre sikring, og det kan ved brug af både dørautomatik, adgangskontrol og videoovervågning gøre din sikring mere overskuelig og langt lettere at navigere i.

Med adgangskontrol og dørautomatik kan du selv styre, hvem der skal have adgang til hvilke døre, samt hvornår enkelte døre skal være åbne eller låste. Du kan altså tidsindstille dine døre på arbejdspladsen og derved gøre det mere overskueligt at skulle navigere i forskellige sikkerhedsniveauer blandt medarbejderne, lukketider og meget mere.